Skip links

Υπερήφανος Υποστηρικτής του Σχολείου Τουρισμού Ρόδου

Η Dingo Marketing Team είναι υπερήφανος υποστηρικτής στο Σχολείο Τουρισμού On Tour, που γίνεται για πρώτη φορά στη Ρόδο. Το Σχολείο Τουρισμού διοργανώνει το ΙΝΣΕΤΕ σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου!

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΡΟΔΟΥ, έχει στόχο να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της Ρόδου.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν πάνω από 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχει ήδη επισκεφτεί 10 προορισμούς (Πόρο, Πιερία, Σκιάθο, Χίο, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Κεφαλονιά, Λήμνο, Κώ και Κορινθία) και έχουν συμμετάσχει πάνω από 3000 άτομα.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΡΟΔΟΥ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, ενώ τη δεύτερη ημέρα workshops.
Για να δείτε το πρόγραμμα καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-rodes
This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag