Skip links

Dingo Phygital Agency: Προσαρμογή στη νέα εποχή

H Dingo Marketing Team περνάει στην καινούργια εποχή μετονομαζόμενη σε Dingo Phygital Agency. Η έλευση του κορωνοϊού λειτούργησε ως καταλύτης πολιτικών, οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων. Έτσι η επονομαζόμενη Post-Covid Era δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που λειτουργούσε ο κόσμος νωρίτερα.

Οι τεχνολογίες βασισμένες στο blockchain και στο AI, υιοθετούνται με ραγδαίους ρυθμούς. Το fintech και η ψηφιακή τραπεζική έχει δώσει μια νέα προοπτική στις διεθνείς συναλλαγές και στις κινητικότητες του χρήματος. Ο τρόπος που ο καταναλωτής αγοράζει και ο τρόπος που ο τουριστικός επισκέπτης επιλέγει και αξιολογεί μια εμπειρία έχουν αλλάξει επίσης.

To remote working, ο ψηφιακός νομαδισμός και οι διεθνείς κινητικότητες αποτελούν την αρχή μιας άλλης κουλτούρας για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή μας, την εργασία μας και τα χρήματά μας. Η τουριστική βιομηχανία με την παλιά της μορφή, φθίνει και στη θέση της παίρνει το peer-economy.

Την ίδια στιγμή, και με παρόμοιους όρους, το marketing έχει και αυτό μεταβληθεί. To “digital” έχει πεθάνει και τη θέση του έχει καταλάβει το phygital.

1.    Τι είναι το phygital;

Θεωρούμε πλέον το digital marketing, ως μια έννοια παρωχημένη και εν ολίγοις «old school». Σε ένα κόσμο που το physical και το digital δεν έχουν πλέον διακριτά όρια, αυτό που αναδεικνύεται είναι το phygital. Φυσικός και ψηφιακός χώρος είναι πλέον ένα, και δεν εννοούμε την επαυξημένη πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στο πώς κάτι που συμβαίνει στον αμιγώς ψηφιακό χώρο έχει άμεση επίπτωση στη ζωή και στην καθημερινότητά μας είτε μας αρέσει είτε όχι.

2.    Phygital Strategy

Η Dingo Marketing Team, ξεκίνησε ως μια 360ο Digital Marketing Agency. Πλέον δεν είναι καν digital strategy agency αλλά phygital strategy agency. Μελετάμε και εφαρμόζουμε στρατηγικές για το πώς μια επιχείρηση θα αναδειχθεί και θα πετύχει σε αυτό θαυμαστό νέο κόσμο, χρησιμοποιώντας μια νέα ολιστική προσέγγιση.

3.    Τακτική «Προμηθέας»

Ως τακτική «Προμηθέας» ονομάσαμε στη Dingo τις Research and Development ενέργειες μας προκειμένου, να φέρουμε τις high και niche τεχνολογίες στα μέτρα των πελατών μας. Έτσι, στο οπλοστάσιο μας έχουμε ήδη προσθέσει και χρησιμοποιούμε εφαρμογές machine learning και ΑΙ, όπως για να προβλέπουμε την μελλοντική ζήτηση ενός προϊόντος, τα μοτίβα συμπεριφοράς χρηστών και την αλληλεπίδραση τους με τα σημεία διεπαφής στο καταναλωτικό ταξίδι και πολλά άλλα που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε.

4.    Blockchain Marketing

Είμαστε μια από τις λίγες εταιρίες στον κόσμο που χρησιμοποιούμε τα hypes και τα trends των NFTs (Non Fungible Tokens) του κόσμου των blockchain για χρήση στο marketing. Η πρώτη καμπάνια, είναι αυτή της Φάρμας Ρόδου και του NFT Collection με τίτλο “Kevin Ostrich Club”).

5.    Marketonomics

Όποιος πιστεύει ότι ένα digital marketing agency λειτουργεί αποκομμένα από τις day-to-day εξελίξεις στους άλλους κλάδους της οικονομίας, σημαίνει ότι ανήκει σε μία παλιά εποχή. Στη Dingo κάνουμε πολλά περισσότερα από «SMM» και «PPC». Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας, για όσα πρόκειται να έρθουν είτε αφορούν την τεχνολογία, είτε την οικονομία και τις τουριστικές τάσεις και τα εφαρμόζουμε στη στρατηγική τους ώστε να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.

6.    Η Dingo δεν είναι για όλους

Είμαστε μια boutique agency και επιλέγουμε με ποιους θα συνεργαστούμε. Η Dingo απευθύνεται αυστηρά στις επιχειρήσεις που καινοτομούν. Που δεν φοβούνται να δώσουν για να πάρουν. Που θέλουν να είναι αρκετά βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους και με οργανωμένο σχέδιο και long term στρατηγική να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική αξία διαφοροποίησης, εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό.

Εάν ανήκετε στις επιχειρήσεις που θέλουν ενέργειες διατήρησης «ψηφιακής παρουσίας», η εταιρία μας δεν είναι καλή λύση. Εσείς δεν θα μας καταλαβαίνετε κι εμείς θα σας βαρεθούμε.

7.    Αυτό που διαβάζετε είναι μανιφέστο

Μανιφέστο ονομάζεται μια δημόσια διακήρυξη που σχετίζεται με την ιδεολογία, τους στόχους και τη βούληση μιας ομάδας προσώπων ή ενός κινήματος.

Η Dingo εκφράζει τις ιδέες μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε τη νέα πραγματικότητα και το τι σκοπεύουμε να κάνουμε με αυτή. Μαζί με όσα ήδη διαβάσατε παραπάνω, η ιδεολογία μας συνοψίζεται στα εξής:

  • Ο κόσμος μεταβάλλεται με ρυθμούς x10 σε σχέση με το 2019. Για τις επιχειρήσεις ισχύει το go high or go home.
  • Πιστεύουμε στην ελευθερία του διαδικτύου αλλά και στο free market.
  • Η επιχείρηση που δεν είναι διατεθειμένη να προσαρμοστεί στις ταχύτατες μεταβολές είναι καταδικασμένη.
  • Ναι, το internet ελέγχεται. Και ναι, η επιτυχία στο διαδίκτυο έχει τα χαρακτηριστικά πολέμου.
  • Δεν είμαστε ούτε με τη Google, ούτε με τη Meta, ούτε με κανέναν, θεωρούμε οτι είναι προμηθευτές. Δεν θέλουμε να είμαστε εκπρόσωποι τους. Είναι απλά εργαλεία στη φαρέτρα μας.

 

#proudlycopiedbyalltherest

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag