Skip links
nft dingo

H πρώτη NFT καμπάνια marketing στην Ελλάδα είναι από τη Dingo

Η Dingo είναι η πρώτη πανελλαδικά εταιρία και μία από τις πολύ λίγες στον κόσμο, που χρησιμοποίησε την τεχνολογία και το “hype” των NFTs για σκοπούς marketing.

Πρόκειται για τη μελέτη και δημιουργία της Συλλογής “Kevin Ostrich Club”, ένα NFT project της Φάρμας Ρόδου. Το “Kevin Ostrich Club” είναι μια συλλογή από 1000 NFTs τα οποία ανήκουν στην κατηγορία “utility NFTs”. Αυτό σημαίνει ότι όποιος κάνει mint (αγοράζει) ένα NFT της συγκεκριμένης συλλογής, κερδίζει αυτόματα και κάποια δώρα ή πλεονεκτήματα, ανάλογα με τη σπανιότητα του NFT που έκανε mint.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων είναι και το «Free Lifetime Access». Τα NFT αυτά, παρέχουν δωρεάν είσοδο στη Φάρμα Ρόδου για πάντα, για τον εκάστοτε κάτοχο. Έτσι, αυτός έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο NFT μπορεί μέσα από το blockchain να το πουλήσει ή να το δωρίσει σε κάποιον άλλον ο οποίος και πάλι θα μπορεί να κάνει χρήση του NFT ώστε να έχει δωρεάν είσοδο.

Τα NFT της Συλλογής “Kevin Ostrich Club” χρησιμοποιούν το δίκτυο Polygon στο Blockchain και κάθε mint κοστίζει 100 MATIC. Το minting γίνεται απευθείας από την ιστοσελίδα της Φάρμας Ρόδου https://farma-rhodes.com/kevin-ostrich-club/ κάνοντας σύνδεση με το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που έχει ο χρήστης.

Τα NFT μπορούν στη συνέχεια να πουληθούν στο OpenSea ή να μεταφερθούν σε άλλο πορτοφόλι.

Όσο καινούργιο και αν σας ακούγεται, πρόκειται απλώς για τη Φάση 1, ενός ολόκληρου project της Φάρμας Ρόδου με τίτλο FarmaVerse. Το Roadmap περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας δεύτερης συλλογής με tradable utilities που σχετίζονται με τη Φάρμα Ρόδου, ενώ η Τρίτη Φάση σχετίζεται με τη δημιουργία ενός digital twin της Φάρμας Ρόδου στο Metaverse. Τελικός στόχος της Φάρμας Ρόδου στα επόμενα χρόνια είναι η είσοδος της στο Metaverse και στις τεχνολογίες του blockchain που σχετίζονται με τον τουρισμό και τα αξιοθέατα, πάντα κατόπιν σχετικής μελέτης στρατηγικής που εκπόνησε η Dingo.

 

Για να μάθετε περισσότερα για το NFT project της Φάρμας Ρόδου μπείτε εδώ: https://farma-rhodes.com/kevin-ostrich-club/

 

 

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag