3 Βραβεία για τη Dingo Marketing Team στα Tourism Awards 2019 - Dingo Marketing Team
Δείξε τα όλα
3 Βραβεία για τη Dingo Marketing Team στα Tourism Awards 2019
Tourism Awards Ροδος Dingo Marketing Team 2019 9

Dingo Marketing Team TOurims Awards

 

3 Βραβεία στα “Tourism Awards”, τα βραβεία – θεσμός του ελληνικού τουρισμού, έλαβε η Dingo Marketing Team. H Εταιρία μας ήταν ανάμεσα στις 9 Ροδίτικες επιχειρήσεις που έλαβαν αυτή τη διάκριση.

H Dingo Marketing Team έλαβε 3 βραβεία και πιο συγκεκριμένα:

  • Silver Βραβείο στην κατηγορία Best New Solution for Tourism για την εφαρμογή Reviewsdock. Το Reviewsdock είναι μια ψηφιακή εφαρμογή για τουριστικές επιχειρήσεις, που στόχο έχει τη συγκέντρωση και την αύξηση των θετικών σχολίων σε ιστοσελίδες κριτικών όπως το Tripadvisor και το Google MyBusiness.
  • Bronze Βραβείο στην κατηγορία Technology Enhanced Experience για την εφαρμογή TreasureHunt. Το Treasurehunt είναι μια εφαρμογή παιχνιδιού θησαυρού για τουριστικά πρακτορεία, το οποίο με τη χρήση τεχνολογιών όπως smartphone, GPS, γυροσκόπιο και επαυξημένης πραγματικότητας, προσφέρει μια εντελώς καινοτόμα εμπειρία στην εξερεύνηση ενός προορισμού.
  • Bronze Βραβείο στην κατηγορία Online Strategy για τη διεθνή ψηφιακή προβολή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, ο οποίος πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών, με 230.000 impressions να προέρχονται μόνο από το internet. Να θυμίσουμε επίσης, ότι το Video Commercial του Μαραθωνίου Ρόδου, απέσπασε πέρυσι Χρυσό Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό W3 Awards.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρία μας έλαβε και πέρυσι το Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια” για το project μας στην επιχείρηση “Farma of Rhodes”. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2018 η Dingo Marketing Team έλαβε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Branded Entertainment-Commercials 2018, για το «animated video» που δημιούργησε για τις ανάγκες της ψηφιακής προβολής του Μαραθωνίου Ρόδου.