Skip links

Bronze βραβείο στα Tourism Awards 2018

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στα Φετινά Βραβεία Tourism Awards αποσπάσαμε το Bronze βραβείο στην κατηγορία ” Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια” για το project μας στην επιχείρηση “Farma of Rhodes” στη Ρόδο.

Ακόμα τιμητικότερο για εμάς είναι ότι “χάσαμε” το silver βραβείο από την Eurobank η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε διαθέτει τεράστια ποσά και εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό για τις επικοινωνιακές της καμπάνιες.

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Όπως ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση τους οι διοργανωτές “σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν”.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag