Skip links

Η Dingo Marketing Team μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε.

Η Dingo Marketing Team αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του ΣΕΤΕ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των project που αναλαμβάνουμε αφορούν έμμεσα ή άμεσα την τουριστική βιομηχανία, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό τον εξέχοντα Οργανισμό. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι και η πρόσβαση μας στις μελέτες του INSETE, του ερευνητικού οργανισμού του Συνδέσμου, καθώς και η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.
Ως γνωστόν, ο ΣΕΤΕ αποτελεί μια από τις πιο “δυνατές φωνές” του τουρισμού στην Ελλάδα, αφού οι θέσεις που διατυπώνει είναι βαρύνουσας σημασίας στις πολιτικές αποφάσεις του τόπου, ενώ οι στρατηγικές που προτείνει για τον τουρισμό είναι σε μεγάλο βαθμό αυτές που υιοθετεί και η Ελλάδα, ειδικά σε επίπεδο προβολής.
Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από το Σεπτέμβριο του 2019 η Dingo Marketing Team είναι και  μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Τεχνολογία του Internet και τον Τουρισμό (International Federation for IT and Travel & Tourism – IFITT).

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag