Skip links

H σημασία του Graphic Design στα Social Media & το Διαδίκτυο

Σε έναν κόσμο όπου τα Social Media είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης και διαφήμισης μιας επιχείρησης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η εικόνα που προβάλει η επιχείρηση σας μέσα από αυτά. Ο γενικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε η έλξη για προσοχή. Καθώς οι χρήστες βομβαρδίζονται καθημερινά και υποσυνείδητα από διαφημιστικάμηνύματα και εικόνες σημαντικό είναι να πάει μια επιχείρηση παρακάτω για να ξεχωρίσει καινα τραβήξει περισσότερη προσοχή.

Η υποτίμηση της σημασίας του γραφικού σχεδιασμού στο ψηφιακό σας μάρκετινγκ μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σας.

Ένα οπτικά ισχυρό εμπορικό brand συμβάλλει στη σύνδεση με τους καταναλωτέςκαι προβάλλει τη μοναδική προσωπικότητα της εταιρείας σας,οπότε είναι δίκαιο να πούμε ότι μια αδύναμη, ξεπερασμένη και κουρασμένη παρουσίαστο διαδίκτυο θα αντικατοπτρίζει αρνητικά τους ίδιους ανθρώπους.

Αναγνώριση / Εμπιστοσύνη

Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός γραφικών συμβάλει στην αναγνώριση ενός brand και συνδέει τον καταναλωτή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας εταιρίας.Αυξάνει τον επαγγελματισμό και την αντίληψης που έχει κάποιος για μια επιχείρηση.Όσο πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα είναι η ιστοσελίδα ή το προφίλ των κοινωνικών μέσων της τόσο πιο εύκολο είναι να αποκτήσει εμπιστοσύνη από το κοινό.


Sharing

Αν ο γραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο (φανταχτερές, υψηλής ανάλυσης, σύγχρονες εικόνες που τραβούν το μάτι) οι χρήστες είναι πιθανόν να μοιράζονται το σύνδεσμοστους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούν. Έτσι θα κατευθύνειτους πελάτες (δυνητικούς και υπάρχοντες) πίσω στην εταιρείας σας.
 

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag