Skip links

Η Dingo Χορηγός στο Startup Greece Week

Από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 10 Μαΐου, μία εβδομάδα γεμάτη από online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις.
Όλα αυτά στo Startup Greece Week που διοργανώνει ο Youth Entrepreneurship Club, ενώ χορηγός είναι η Dingo Marketing Team.
Οι συμμετέχοντες στo Startup Greece Week μπορούν:

  • να γνωρίσουν επιτυχημένους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και startuppers που θα επικοινωνήσουν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τον χώρο του επιχειρείν
  • να δικτυωθούν και να διευρύνεις τις επαφές σου εντός της επιχειρηματικής κοινότητας,
  • να κερδίσουν στον επιχειρηματικό διαγωνισμό για τις startups βραβεία αξίας 10.000 ευρώ,
  • να διεκδικήσουν χρηματοδοτήσεις από επενδυτές,
  • να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα workshops με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου, και να συμμετάσχεις σε πολλές ακόμα δράσεις!

Οι 10 πόλεις που συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι οι:
Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Τρίπολη, Ρόδος, Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα
Επιπλέον επιβεβαιωμένες θεματικές ενότητες είναι οι:
Fail FAST, Biotech / HealthTech, Logistics / On Demand Delivery, Greentech / Energy, Fintech.
Για να λάβετε μέρος στη δράση είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή εδώ!
Η δράση  είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στα πλαίσια των στόχων του για την ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η οργάνωση και η παραγωγή του εγχειρήματος γίνεται από 30 και πλέον εθελοντές με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη! Μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη, ίσως, online πρωτοβουλία που έχει συμβεί παγκοσμίως τόσο σε διάρκεια όσο και σε φορείς/ομιλητές που παίρνουν μέρος.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag