Skip links
ECOSMART 1ο Γυμνάσιο Ρόδου Εικονική Επιχείρηση Dingo Marketing Team

Eπίσκεψή στη μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» ΕCOsmART του 1ου Γυμνασίου Ρόδου!

 

 
Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της κας Αγγελικής Νικολάου, καθηγήτριας στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου, στις 24 Ιανουαρίου του 2020 μια ημέρας που έχει ανακηρύξει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ως την Διεθνή Ημέρα για την Εκπαίδευση, με σκοπό την ανάδειξη της συμβολής της εκπαίδευσης στην ειρήνη και την ανάπτυξη.
Μιλήσαμε με τους μαθητές, για τον αντίκτυπο της Ε.Κ.Ε, το πως η Διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας στηρίζει την καινοτομία και τους βοηθήσαμε στη δημιουργία “pitch” για την προώθηση του εγχειρήματος τους. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξης, νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που μας δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλουμε σ’ αυτή την πρωτότυπη και καινοτόμα προσπάθεια των μαθητών της Ρόδου.
Η μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» ΕCOsmART από το 1ο Γυμνάσιο Ρόδου έχει ήδη καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να υλοποιήσει μια καινοτόμα ιδέα σε πραγματικά σουβενίρ από οικολογικό, βιοδιασπώμενο υλικό. Η ECOsmARΤ αξιοποιεί την τεχνολογία 3D printing και δημιουργεί, μοναδικά αναμνηστικά, εμπνευσμένα από τοπόσημα της Ρόδου. Stand για κινητά και βιβλία, θήκες για ακουστικά, θήκες για USB και κάρτες SD, σελιδοδείκτες, μολυβοθήκες, μπρελόκ, και άλλα σουβενίρ τα οποία άξια θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα Made in China ελάφια, ενισχύοντας παράλληλα και τον Τόπο!
H ομάδα ετοιμάζεται για την φετινή συμμετοχή του σχολείου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece/Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.
Από μεριά μας ευχόμαστε καλή δύναμη στην καθηγήτρια κα. Νικολάου ώστε να  συνεχίσει να προσπαθεί για τα παιδιά και την μετάδοση της επιχειρηματικότητας στους νέους. Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!
Αν και σημασία δεν έχει ο προορισμός… αλλά το ταξίδι!
 


 
 
 

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag