Η ομάδα | Dingo Marketing Team
Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ DIGITAL MARKETING ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στη Dingo Marketing Team πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, πρέπει να έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τους πελάτες και τα έσοδα που αξίζει, εκμεταλλευόμενη τα νέα τεχνολογικά μέσα. Ένας επιχειρηματίας, δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει όλα τα εργαλεία ή τις μεθόδους marketing, ούτε μπορεί να αξιολογήσει ποια είναι τα καλύτερα για την περίπτωσή του. Ο επιχειρηματίας ενδιαφέρεται μόνο για τα πραγματικά αποτελέσματα. Και εμείς παρέχουμε ακριβώς αυτό: Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία και την εμπειρία της ομάδας, εστιαζόμαστε σε ένα πράγμα: Το αποτέλεσμα.


Αθηνά Καλτσίκη


Marketing Coordinator, με πολύ όρεξη και φρέσκες ιδέες. Η ενέργεια που δίνει στα projects τα απογειώνει! Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με πολλά και διαφορετικά χόμπι, από καποέιρα μέχρι ιστιοπλοΐα

Αλέκος Αυγενικού


Graphic Designer στην ομάδα της Dingo. Έχει ταλέντο στο να σχεδιάζει στο χέρι ενώ παράλληλα έχει και άριστη γνώση (και μεράκι) video animation και στο 3D animation.

Μαρία Ιωάννα Παπανδρέου


Research and development analyst της Dingo. Δημιουργικό πνεύμα, με επιμονή στην ποιότητα, πιστεύει πως πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω να ανακαλύψει. Άλλωστε, όπως είπε ο W. E. Deming, χωρίς στοιχεία είσαι απλά ένας ακόμα άνθρωπος με άποψη!

Ηλίας Καραβόλιας


Οικονομολόγος με Master of Arts στην Φιλοσοφία και Certified στην Οικονομική Ψυχολογία. Με πολύχρονη εμπειρία στην Στρατηγική Ανάλυση σε διεθνεις εταιρείες και think tanks. Οπαδός της Συμπεριφορικης Θεωρίας Παιγνίων και λάτρης του καλού φαγητού. Στον ελεύθερο του χρόνο μελετά τα βιβλία του και αρθρογραφεί σε οικονομικά περιοδικά.

Danny Schuller


Ο Head Software Engineer της Dingo. Συνεργάτης με πολλά ταλέντα και αναλυτική σκέψη. Η ηρεμία του χαρακτήρα του δίνει στα project μας νέες προοπτικές και ιδέες. Του αρέσει η ησυχία και σπάνια θα τον δείτε να δουλεύει από το γραφείο. Εξειδίκευση: web development, ICT και κατασκευή εφαρμογών.

Νικολέτα Μπάκα


Ανερχόμενη οικονομολόγος που ‘’διψάει’’ για γνώσεις και συνεχή εξέλιξη στον τομέα του marketing. Ζωηρό πνεύμα, με ισχυρή θέληση και πάθος, προσφέρει στην ομάδα, με το δικό της δραστήριο τρόπο. Υποστηρίζει, ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι να βάζει κανείς την ψυχή και την αγάπη του, σε αυτό που κάνει.

Σπύρος Τσαμπικάκης


Photo Journalist και ο φωτογράφος για τα projects των πελατών μας. Είναι φαν των σπορ και των ταξιδιών. Θεωρεί τον εαυτό του “ανοιχτόμυαλο” κάτι που τον κάνει καλό στη δουλειά του. Ίσως τύχει να τον ακούσετε να παίζει το μπάσο του στο γραφείο…!

Άγγελος Παπαγεωργίου


Γραφίστας, animator, φωτογράφος και γενικότερα άνθρωπος με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Του αρέσει να ξεκινάει τα έργα του σχεδιάζοντας στο χέρι. Ασχολείται με αυτό που τον παθιάζει, κάτι που τον κάνει καλό στη δουλειά του.

Κώστας Φλοσκάκης


Οικονομολόγος με χρέη project assistant που παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και εργάζεται με μεράκι σε ό,τι του ανατεθεί. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να διοργανώνει κάποιο event επιχειρηματικότητας. Αλλιώς θα τον βρείτε με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι να αναζητεί τον επόμενο του "καμβά" !

Αντωνία Πουτούλη


Απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας και Copywriter στην ομάδα της Dingo. Πάθος της η δημιουργική γραφή. Θέλει διαρκώς να εξελίσσεται και να ανακαλύπτει καινούριες πλευρές του εαυτού της. Στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει ένα από τα δεκάδες βιβλία στη βιβλιοθήκη της.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

dingo-erevna
860

ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

dingo-arthra
96

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ

ding0-dimosies-emfaniseis
15

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

dingo-pistopoiiseis
23

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ MARKETING

dingo-vivlia
7

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ

dingo-empeiria
8

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Πιστοποιήσεις & Πιστοποιητικά

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο marketing είναι να μένει κανείς ενημερωμένος με της τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες του κλάδου. Η έρευνα δηλαδή πάνω σε νέους κλάδους του marketing και την αποδοτικότητα τους σε πραγματικές συνθήκες.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι το πιο σημαντικό εργαλείο σε έναν επαγγελματία που επιθυμεί στην τελειοποίηση του στον κλάδο.

Τα μέλη της Dingo Marketing Team, αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στο να μελετούν και να αυξάνουν τις γνώσεις τους ώστε να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τα πιο εξελιγμένα εργαλεία marketing στους πελάτες μας.

Αυξήστε τις Πωλήσεις σας Προσελκύοντας Περισσότερους και Καλύτερους Πελάτες

Επικοινωνήστε Μαζί Μας